top of page
Koirien ensiapu -luento su 9.6.2024 klo 11.00

Luennoitsijana eläinlääkäri Eeva Teräväinen, Eläinklinikka Tassuasemalta. Hinta 10 € yhdistyksen jäsenille, muille 20 € jos tilaa jää (rajoitettu osallistujamäärä). Ilmoittautumiset 5.6. mennessä Tiinalle stenius.tiina@gmail.com. Luentopaikka on Helsingissä Pitäjänmäellä, saat tarkemmat saapumisohjeet ilmoittautumisen jälkeen. Maksu tulee suorittaa PKS ry:n tilille FI07 3131 3003 2818 13 PKS/Kaila heti luentopaikan vahvistuksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 5.6. mennessä. (Viestikenttään: EA-luento, kuittikopio stenius.tiina@gmail.com sähköpostiin). Tarkempi osoite ilmoitetaan ilmoittautumisen jälkeen.

Kesäkävely Kalastajatorpan ympäristössä 16.6. klo 10 alkaen. 

Lähtö Munkkiniemen uimarannan parkkipaikalta (os. Munkkiniemenranta 44, Helsinki).

🌞 🐾 KESÄRAJIS 🐾🌞

Pidetään alajaoston luomista hyvistä perinteistä kiinni ja jatketaan kesäisin treffejä Rajasaaren koirapuistossa Helsingissä kesäperjantaisin klo 20 (os. Rajasaarenpenger 9). Toiminta on vapaamuotoista ja itseohjautuvaa ja sennenlenkit -WhatsApp -ryhmä on hyvä väylä kysellä, onko muita jäseniä kulloinkin tulossa. PKS Sennenlenkit WhatsApp-ryhmään voit liittyä tästä:

https://chat.whatsapp.com/EMn8IFOYvU57exHp18SBfl

Malminkartanon Sirkuskenttä sunnuntaisin klo 13-17

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry on varannut Malminkartanon Sirkuskentän vuodeksi 2024 sunnuntaisin klo 13-17. Kenttä on jäsentemme vapaassa käytössä silloin kun siellä ei ole ohjattua koulutusta tai muuta toimintaa. Näistä ilmoitetaan erikseen Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry:n kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Seuraa sivujen tapahtumia.


Kentän vieressä on parkkitilaa autoille ja lähelle pääsee myös bussilla. Muistathan pitää koulutusalueen siistinä. Koirien jätökset tulee korjata ja viedä pois. Kentän vuokraan ei kuulu jätehuolto eikä siivous.


Osoite: Ruosilantie 13, 00390 Helsinki.

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry haastaa kaikki berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry haastaa kaikki yhdistyksen jäsenet osallistumaan edesmenneiden 

berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon. Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry kannustaa avoimuuteen ja haluaa osallistua aktiivisesti berninpaimenkoirien terveyden tukemiseen ja keski-iän nostoon.


Edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyyt sekä eliniät ovat tärkeä apuväline kasvattajille kun jalostusvalintoja tehdään. Kaikki tiedot ovat kullan arvoisia, kun tavoitteena on nostaa berninpaimenkoirien keski-ikää sekä tukea hyvää elämänlaatua. Tarkempaa tietoa kuolinsyiden keruusta sekä lomakkeet, joilla voit lähettää tietoja
edesmenneestä berninpaimenkoirastasi, löydät Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n
kotisivuilta osoitteesta: http://sennenkoirat.net/site/kuolinsyytiedosto

bottom of page