top of page

UUSIA TUULIA UUDELLAMAALLA 2023

Alajaoston Uusi Logo 1.jpg

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimekoirat ry:n uusi virallinen logo!

 

Logo kuvastaa kaikkia rakkaita sveitsiläisiä nelijalkaisiamme: isosveitsinpaimenkoiraa, berninpaimenkoiraa, entlebuchinpaimenkoiraa ja appenzellinpaimenkoiraa.

 

Logo on suunnitellut ja toteuttanut Mika Vanhanen. Kiitos Mikalle!

 

UUSIA TUULIA UUDELLAMAALLA

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat starttasi vuoteen 2023 vauhdikkaasti!

Vuodenvaihde oli kiireinen. Alajaostomme rekisteröityi yhdistykseksi ja on 3.1.2023 alkaen Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry. Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry hyväksyi kokouksessaan 4.1.2023 yhdistyksemme yhdistysjäseneksi.

Jatkossa yhdistystämme luotsaa johtokunta, johon on valittu Tiina Stenius (puheenjohtaja), Hanna-Leena Lindholm (varapuheenjohtaja), Nadja Aleksandra Gustafsson, Kaisa Vanhanen ja Jens Hermanssen. Johtokunnan ulkopuolelta rahastonhoitajana ja sihteerinä toimii Selja Kaila.

Yhdistyksemme tarkoituksena on järjestää toimintaa kaikille pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa asustaville rakkaille sveitsinpaimenkoirillemme; isosveitsinpaimenkoirille, berninpaimenkoirille, entlebuchinpaimenkoirille  ja appenzellinpaimenkoirille. Toki jokainen ympäri Suomea on tervetullut jäseneksemme.

Mietitkö sveitsinpaimenkoiran hankintaa? Tervetuloa tapahtumiimme tutustumaan rotuihin kaikki koirattomat sekä muun rodun omistajat, jotka olette roduistamme kiinnostuneet.

Jäseneksi voi tulla ilmoittamalla sähköpostiosoitteen joko Seljalle, selja.kaila(at)seljakaila.fi tai Tiinalle, stenius.tiina(at)gmail.com. Ilmoittautumalla jäseneksi antaa samalla myös luvan lähettää tiedotteita, jäsenkirjeitä ja tarkempia tietoja tapahtumien ajankohdista.

Mikäli olet Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n jäsen huomioithan, että Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry:n jäseneksi pitää liittyä erikseen.

Jäsenmaksun suuruus  päätetään ensimmäisessä vuosikokouksessa, maaliskuussa 2023. Johtokunta tulee ehdottamaan jäsenmaksun suuruudeksi; varsinainen jäsen 10e/vuosi ja perhejäsen ei  jäsenmaksua.  Tulomme perustuvat jäsenmaksuihin. Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat ry käyttää tulonsa jäsenistönsä hyväksi.

Tervetuloa mukaan!

Tiina, Hanna-Leena, Nadja, Kaisa , Jens ja Selja                                          

 

 

 

 

bottom of page