Alajaosto 2022

Pääkaupunkiseudun sveitsinpaimenkoirat on Suomen sveitsinpaimenkoirat ry:n alajaosto, jonka toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle ja lähikuntiin. Mikäli olet Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n jäsen, olet automaattisesti myös alajaoston jäsen,(alajaostolle ei makseta jäsenmaksua). Yhdistykseen voivat liittyä varsinaisiksi jäseniksi kaikki, joilla on sveitsinpaimenkoira (berninpaimenkoira, appenzellinpaimenkoira, entlebuchinpaimenkoira tai iso sveitsinpaimenkoira). Yhdistyksessä voi olla myös kannattajajäsenenä, jos sinulla on jokun muun rotuinen koira tai ei koiraa ollenkaan.

Tutustu yhdistykseen osoitteessa www.sennenkoirat.net.

 

Pyrimme tarjoamaan alajaostolaisilleen ja heidän koirilleen paljon tekemistä ja toimintaa. Alajaoston Iloisessa sennenkoirakoulussa pääset harjoittelemaan koirasi kanssa tottelevaisuutta.
Jos olet kiinnostunut agilitystä, Sveitsiläiset Loikkijat on sinun juttusi. Sennenlenkit, ulkoillaan ja
harjoitellaan sosiaalisia taitoja rennossa seurassa.

 

Mikäli olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta ja koirassasi on terapiakoira-ainesta, voitte liittyä Hali-Berneihin ja tulla mukaan tervehdyskäynnille vaikkapa vanhainkotiin. Vetämistä innostunut koirasi otetaan riemulla vastaan Sveitsiläisten vetäjien vetoryhmään. Tässä on lueteltu vain osa Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirien toiminnasta. Lisää voit lukea näiltä sivuilta.
Mikäli olet suunnittelemassa sveitsinpaimenkoiran hankintaa, olet tervetullut tutustumaan koiriin
alajaostomme tempauksissa.


Tietoja päivitetään jatkuvasti. Lue tapahtumista kohdasta “viimeiset tiedotteet” sekä omalta sivulta. Sivuiltamme löydät tarkemmat tiedot juuri sinun koirallesi sopivasta harrastusmuodosta,
tapahtumien aikatauluista ja muusta alajaoston tarjoamasta toiminnasta. Tutustu toimintaamme ja ota reilusti yhteyttä toimihenkilöihin tai alajaoston vetäjään, jos kaipaat lisätietoja tapahtumista tai sinulla on ehdotuksia toiminnan kehittämiseen.

 

Kannatusmaksu


Pyrimme pitämään alajaoston toimintaan liittyvät koulutukset ja tapahtumamme erittäin edullisina
tai jopa maksuttomina. Koska alajaostomme toimii ilman omaa jäsenmaksua ja yhdistyksen tukea,toivomme, että voit tukea alajaoston toimintaa vapaaehtoisella itse valitsemallasi summalla.
Alajaoston tilinumero FI07 3131 3003 2818 13 (PKS/Kaila).

 

Jäsentiedote


Tiedot päivitetään suoraan sivuille ja kohtaan “tapahtumat”.
Mikäli sinulla on jotain yleistä tiedoitettavaa tai haluaisit järjestää jotain yhteisesti laita viestiä
sähköpostitse selja.kaila(at)seljakaila.fi.

 

Leikekirja:


Alajaostolla on oma leikekirja, johon kerätään kaikkea mahdollista alajaoston toimintaan tai
sennenkoiriin liittyvää materiaalia. Mikäli sinulta löytyy mitä tahansa aiheeseen liittyvää
materiaalia, leikekirjanhoitaja Maikki Frisk ottaa sen riemulla vastaan.
Laita viestiä:maikkiyoga(at)gmail.com