top of page

Hoitorinki

Hoitoringin jäsenet tarjoavat majoitusta ja ulkoilutusapua sennenkoirille arkena ja viikonloppuna. 

On myös mahdollista saada hoitaja koirallesi kotiisi illaksi tai viikonlopuksi. Hoitoringin pyörittäjä välittää hoitoperheiden yhteystietoja hoitoa tarvitsevalle. Yhdistyksemme toimihenkilöt ja hoitoringin pyörittäjä eivät vastaa hoidosta. Mikäli koirasi tarvitsee hoitoa, otathan yhteyttä hoitoringin pyörittäjään hyvissä ajoin, lyhyellä varoitusajalla on vaikeaa saada hoitoapua.

Onko sinulla mahdollisuus majoittaa sennenkoira kotiisi silloin tällöin? Löytyykö perheestäsi ylimääräisiä käsiä ulkoiluttamaan sennenkoiraa? Saatoitko oman koiran sateenkaarisillalle ja kaipaat silloin tällöin koiraa kotiisi?

 

Hoitorinkin tarvitsee jatkuvasti uusia hoitoperheitä. Hoitoperhe saa itse sanella hoitoehdot, vain narttuja/ uroksia, vain ulkoilutusapua, vain viikonloppuisin jne. Hoitoperhe päättää myös aina itse koska heille voi tulla joku hoitoon. Hoitorinkiin kuuluminen on vapaaehtoista, voit liittyä siihen koska vain ja erota koska haluat. Ilmoitathan erostasi hoitoringin pyörittäjälle. Ilmoita myös aina muuttuneet yhteystiedot.

Lisätietoa toiminnasta antaa… Valitettavasti emme ole saaneet koordinaattoria tähän toimintaan.

bottom of page