Tiedotteet 

pentu-2.jpg

Malminkartanon Sirkuskenttä su klo 15-17 (päiv 7.4.22)


Malminkartanon Sirkuskenttä on varattu vuodeksi 2021 sunnuntaisin klo 15-17. Kenttä on alajaoston jäsenten vapaassa käytössä silloin kun siellä ei ole ohjattua koulutusta tai muuta toimintaa. Näistä ilmoitetaan erikseen Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirien kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Seuraa sivujen tapahtumia.

Kentän vieressä on parkkitilaa autoille ja lähelle pääsee myös bussilla, mm. linja 37.

Muistathan pitää koulutusalueen siistinä. Koirien jätökset tulee korjata ja viedä pois. Kentän vuokraan ei kuulu jätehuolto eikä siivous.

Osoite: Ruosilantie 13, 00390 Helsinki.

 

​​Alajaosto haastaa kaikki berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.

Pääkaupunkiseudun alajaosto haastaa kaikki alajaostolaiset osallistumaan edesmenneiden
berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.
Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat kannustaa avoimuuteen ja haluaa osallistua aktiivisesti
berninpaimenkoirien terveyden tukemiseen ja keski-iän nostoon. Edesmenneiden
berninpaimenkoirien kuolinsyyt sekä eliniät ovat tärkeä apuväline kasvattajille kun jalostusvalintoja tehdään. Kaikki tiedot ovat kullanarvoisia kun tavoitteena on nostaa berninpaimenkoirien keski-ikää sekä tukea hyvää elämänlaatua.


Tarkempaa tietoa kuolinsyiden keruusta sekä lomakkeet, joilla voit lähettää tietoja edesmenneestä berninpaimenkoirastasi löydät Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n kotisivuilta osoitteesta
 

http://sennenkoirat.net/site/kuolinsyytiedosto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bernien-pelastusrengas

Jos sveitsinpaimenkoirasi tarvitsee uuden kodin tai sinulla on tarjota
koti, niin ota yhteyttä
Maarit Haapasaareen joko soittamalla 050-3442881 tai sähköpostilla sarimaarit.haapasaari(at)gmail

​​​​​​​​​​​​​​Yhteistyö jatkuu Koirahieroja Katja Härmän kanssa


Pääkaupunkiseudun alajaostolaiset saavat  hoitokerran hintaan 35,-/krt Katjan toimitiloissa Kellokoskella. Yhteystiedot: Katja Härmä, Linjatie 520, 04500 Kellokoski. Sähköposti: tmikatja.harma(at)gmail.com tai 040-566 5566. Etusivun alalaidassa “MUUT LINKIT” löydät linkin Katjan kotisivuille.

APUTASSUT - apuvoimia tapahtumien järjestämiseen

Alajaostollamme on yli 200 jäsentä, joille vain kourallinen henkilöitä järjestää erilaisia tapahtumia, luentoja, koulutuksia ja vaikka mitä muuta. Kaipaamme kovasti lisää apuvoimia järjestämään kanssamme juuri näitä tapahtumia, joissa pääsemme nauttimaan yhteishengestä ja tutustumaan muihin saman henkisiin ihmisiin. Mitään ei tarvitse osata vaan yhdessä tekemällä opimme ja autamme toisiamme.

 

Jos pystyt edes joskus avustamaan (ennakkojärjestelyissä tai paikan päällä) ota ystävällisesti yhteyttä tea.stromsholm(at)kolumbus.fi / 045-3503834. Tea kertoo mielellään lisää, jos haluat tietää
tarkemmin missä asioissa tarvitsemme apuvoimia.

Bernie_edited.png