top of page

Tiedotteet 

pentu-2.jpg

Malminkartanon Sirkuskenttä su klo 13-17


Malminkartanon Sirkuskenttä on varattu vuodeksi 2024 sunnuntaisin klo 13 - 17. Kenttä on jäsentemme vapaassa käytössä silloin kun siellä ei ole ohjattua koulutusta tai muuta toimintaa. Näistä ilmoitetaan erikseen Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirien kotisivuilla ja facebook-sivuilla. Seuraa sivujen tapahtumia.

Kentän vieressä on parkkitilaa autoille ja lähelle pääsee myös bussilla.

Muistathan pitää koulutusalueen siistinä. Koirien jätökset tulee korjata ja viedä pois. Kentän vuokraan ei kuulu jätehuolto eikä siivous.

Osoite: Ruosilantie 13, 00390 Helsinki.

 

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat haastavat kaikki berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.

Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat haastavat kaikki yhdistyksen jäsenet osallistumaan edesmenneiden berninpaimenkoirien kuolinsyytietojen avoimeen tiedonjakoon.
Pääkaupunkiseudun Sveitsinpaimenkoirat kannustaa avoimuuteen ja haluaa osallistua aktiivisesti berninpaimenkoirien terveyden tukemiseen ja keski-iän nostoon. Edesmenneiden
berninpaimenkoirien kuolinsyyt sekä eliniät ovat tärkeä apuväline kasvattajille kun jalostusvalintoja tehdään. Kaikki tiedot ovat kullanarvoisia kun tavoitteena on nostaa berninpaimenkoirien keski-ikää sekä tukea hyvää elämänlaatua.


Tarkempaa tietoa kuolinsyiden keruusta sekä lomakkeet, joilla voit lähettää tietoja edesmenneestä berninpaimenkoirastasi löydät Suomen Sveitsinpaimenkoirat ry:n kotisivuilta osoitteesta
 

http://sennenkoirat.net/site/kuolinsyytiedosto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bernien-pelastusrengas

Jos sveitsinpaimenkoirasi tarvitsee uuden kodin tai sinulla on tarjota
koti, niin ota yhteyttä
Maarit Haapasaareen joko soittamalla 050-3442881 tai sähköpostilla sarimaarit.haapasaari(at)gmail

​​​​​​​​​​​​​​

Bernie_edited.png
bottom of page