top of page

Sveitsiläiset loikkijat

Sennenkoira on myös oiva agilitykoira! Niin entlebuchit, appenzellit kuin bernit ja grossetkin voivat ohjaajansa innostamana harrastaa agilitya, kunhan koira on terve ja mieluusti vähintään vuoden ikäinen. Agilityssa suoritetaan erilaisia esteitä, joilla harjoitetaan koiran ketteryyttä, nopeutta ja
toimintareaktiota – sekä ohjaajan taitoa hallita koiraa. Sveitsiläiset Loikkijat harrastavat tätä
hauskaa lajia hymyssä suin ja hännät heiluen.

 

Kiinnostaako Agility?

Agility on hyvää aktivointia koiralle sekä parantaa koiran ja ohjaajan välistä kontaktia. Agilityä voi
alkaa harrastamaan kun koira on täyttänyt vuoden.Agilityn alkeiskurssilla tutustutaan agilityn esteisiin, jokaisen koirakon yksilölliset tarpeet huomioiden. Huolellinen alkuopetus antaa koiralle valmiudet suoriutua esteistä itsenäisesti ja turvallisesti.

Sonjan yhteystiedot:

Sonja Pajalin
spajalin@hotmail.com
040 593 6439


Kouluttajan esittely:

Olen Sonja, minulla on kotona kaksi appenzellia jotka molemmat harrastavat agilitya. Ofelia ja Pirkko. Ofelian kanssa kisaamme tällä hetkellä maxi2 luokassa, Pirkko treenailee vielä ilman kisaamista. Olen suorittanut agilityn koulutusohjaaja kurssin useita vuosia sitten ja kouluttanut nyt meillä seurassa viitisen vuotta säännöllisesti ryhmiä. Tärkeintä minulle on lajin turvallisuus ja että esteet suoritetaan turvallisesti. Myös koiran terveys ja se että lajin parissa on hauskaa ovat minulle lajin perusta.

bottom of page